Zona Industrială Ocna Sibiului – ZIOS este o zonă industrială și logistică de 51 hectare situată în Ocna Sibiului. Cu o gamă ridicată de utilități instalate și la doar doi pași de autostrada internațională A1, ZIOS oferă o oportunitate excelentă pentru orice companie din domeniul logisticii, al producției și al industriei de a-și extinde activitatea.

Zona logistică și industrială

Zona Industrială Ocna Sibiului oferă o oportunitate unică pentru investitorii locali și străini care caută o locație accesibilă și dinamică, cu infrastructură excelentă la un preț competitiv. Zona industrială este situată la doar 15 minute în afara orașului Sibiu și are o suprafață totală de 51 hectare. ZIOS este echipată cu infrastructură completă pentru a sprijini nevoile individuale ale viitoarelor afaceri.

ha suprafață totală
ha disponibil
minute de centrul Sibiu
km până la autostrada A1

Avantaje pentru investitori

Zona Industrială Ocna Sibiului este situată într-o zonă centrală a României, la numai 5 km de autostrada A1, la 8 km de Aeroportul Internațional Sibiu și la 13 km de Sibiu.

Locația

ZIOS este situat la doar doi pași de Sibiu, în zona extrem de dinamică și prosperă a Transilvaniei, în inima Europei de est.

Administrația locală

ZIOS are sprijinul complet al administrației locale, ajutând viitorii rezidenți în dezvoltarea viitoarelor întreprinderi.

Conexiunile

ZIOS este conectat la numai 7 km de aeroportul internațional, 4 km de autostrada A1 și are conexiunea proprie de depozit de marfă pe proprietate.

Forța de muncă

Sibiu este un oraș în continuă creștere, atrăgând studenți și tineri profesioniști. O oportunitate excelentă pentru companii de a câștiga forță de muncă instruită și motivată.

Investitori

POLYCONTACT

Polycontact AG este o companie inovatoare elvețiană de tehnologie cu sediul în Chur, furnizând sisteme inovatoare de înaltă calitate pentru industria auto. Compania a fost fondată în 1959, cu scopul de a produce micro-întrerupătoare. În 1968, după ce a fost preluată de compania germană ITT, Polycontact a început să producă micro-întrerupătoare DIN și, în cele din urmă, a început să construiască senzori auto pentru acoperișurile mașinilor decapotabile. Relocată din China, fabrica situată în Ocna Sibiului a fost inaugurată în ianuarie 2016. Polycontact Hermannstadt SRL are angajați în prezent peste 80 de persoane, dar ținta sa este să ajungă la o echipă de 300 de oameni, în următorii ani.

COLLINI

Collini Holding AG este unul dintre primele 5 grupuri europene din industria ingineriei de suprafață. Pe lângă unitatea de producție care este planificată să fie construită în România, în Zona Industrială Ocna Sibiului, compania austriacă operează alte 13 fabrici, în șase țări: Austria, Elveția, Germania, Italia, Rusia și Mexic. Cu sediul în Hohenems, Austria, Collini Holding AG este o întreprindere de familie, mândră de tradiția sa de 115 ani. În cadrul Holdingului există 13 companii individuale, cu o cifră de afaceri consolidată de 190 milioane de euro. Grupul Collini are aproximativ 1.400 de angajați în 13 locații. Pentru moment, Collini Holding AG și-a suspendat planurile de extindere în România.

PANKAS A/S

Pankas este un antreprenor de pavaje cu peste 80 de ani de experiență fondat în 1930 în Danemarca. Cu expertiza sa de durată, Pankas oferă materialele, abilitățile și cunoștințele potrivite pentru aplicarea asfaltului pentru instituții private, comerciale și publice. Pankas realizează toate tipurile de pavaj pentru clienții din Danemarca. Din 2019, Pankas este unul dintre rezidenții ZIOS care se apropie și de piața românească. De-a lungul anilor, Pankas s-a ocupat de toate, de la intrări private și drumuri rezidențiale până la curți, zone portuare și site-uri aeroport. Indiferent de sfera de aplicare și tip, abordarea Pankas este de a oferi un nivel ridicat de calitate și servicii pentru clienți.

THE SOLAR PARC

Cel mai mare avantaj al energiei solare este că este disponibilă în cantități uriașe, este inepuizabil (cel puțin pentru câteva miliarde de ani) și organic. Energia solară nu poluează și nu afectează negativ atmosfera. Având în vedere că degradarea planetei noastre atinge niveluri din ce în ce mai ridicate, această problemă este luată în considerare mai în serios decât oricând. Agenția Internațională pentru Energie (AIE) estimează că până în 2050, energia solară ar putea deveni principala sursă de energie din lume. Experții agenției au estimat că în următorii zece ani, energia solară va deveni viabilă din punct de vedere comercial, apoi va depăși parametrii economici ai surselor tradiționale.

Contact

Office

  • Str. Vaii Nr. 168 | 557265 Sura Mare | Jud. Sibiu
  • office@zios.ro
  • (+40) 0722 543 111
  • (+40) 0269 210 606

Sales Partner

  • Piata Mica Nr. 10 | 5550182 Sibiu
  • razvan.radomir@remax.ro
  • (+40) 0741 145 182

Name (required)

Email (required)

Telephone

Message

Close Menu