Infrastructura - cheia prosperității afacerii

Toate instalațiile de infrastructură listate sunt deja instalate și gata de a fi conectate la viitoarea reședință a ZIOS.

Rețeaua de electricitate

Au fost schimbați 160 de stâlpi pentru a asigura o sursă de electricitate suficientă. În prezent, 4 MW sunt încă disponibili imediat. În mai puțin de 3 luni, capacitatea totală poate fi extinsă până la 12MW.

Alimentare cu gaz

Gazul natural, precum și gazele de transport sunt disponibile la ZIOS. Cu până la 4.000 m³ ZIOS asigură o alimentare cu gaz confortabilă.

Apă potabilă

10 l / s de apă potabilă sunt disponibili în prezent la ZIOS. În cazul în care este necesară apă pentru uz industrial, ZIOS a instalat deja o pompă și, la cerere, furnizează valorile apei din ultimul eșantion efectuat.

Canalizare pluvială

Un sistem de scurgere subteran proiectat generos asigură o descărcare de apă eficientă și fiabilă chiar și în timpul ploilor abundente.

Canalizare menajeră

Țevile pentru apele de canalizare sunt proiectate să conducă apa reziduală a întregii zone industriale la stația de epurare.

Stație de epurare

Stația de epurare biologică deținută și întreținută de ZIOS este în prezent capabilă să gestioneze deșeurile biologice de la 500 de persoane. Dacă este necesar, va putea gestiona deșeurile biologice până la 2000 de persoane.

Close Menu