Close

Parteneri

Înfiinţată în 1998, din iniţiativa unor specialişti în energetică, Energotehnica a pornit la drum cu convingerea că viitorul consumatorilor de energie va fi legat de creşterea eficienţei energetice, iar cel al serviciilor, de calitatea acestora. Principalul domeniu de activitate al societăţii este: Lucrări de instalații electrice, mai exact execuţie, revizie, reparaţie, montaj şi încercări echipamente şi instalaţii electroenergetice de joasă, medie şi înaltă tensiune, sisteme de alarmare şi alertare în caz de incendiu şi sisteme de alarmare şi supraveghere împotriva efracţiei.

 

Firma Geiger este prezentă pe piaţa din România de la începutul anilor ’90. A fost una dintre primele firme de construcţii germane din România. Primele proiecte de succes în domeniul construcţiilor de drumuri au fost realizate cu mai mult de 15 ani în urmă, în zona Transilvaniei. Astăzi, grupul Geiger România deţine patru sucursale în Sibiu, Târgu Mureş, Iași și Bucureşti, și are peste 280 de angajaţi.

E.ON România, membră a Grupului E.ON, este compania platformă care susţine companiile E.ON operaţionale în România, în sectorul gazelor naturale şi al electricităţii. Obiectivul său este consolidarea poziţiei E.ON pe piaţa de energie din România, prin dezvoltarea portofoliului de clienţi şi asigurarea securităţii furnizării de gaze naturale şi de electricitate pentru consumatori.

TRANSGAZ are ca scop îndeplinirea strategiei naţionale stabilite pentru transportul, tranzitul internaţional, dispecerizarea gazelor naturale şi cercetarea-proiectarea în domeniul transportului de gaze naturale. Este operatorul tehnic al sistemului naţional de transport şi răspunde de funcţionarea acestuia în condiţii de calitate, siguranţă, eficienţa economică şi protecţie a mediului înconjurător.

Peste 240.000 de locuitori beneficiază de serviciile societăţii Apă Canal. Transformarea în operator regional a presupus preluarea serviciilor în două oraşe din judeţul Sibiu – Cisnădie şi Avrig -, precum şi în municipiul Făgăraş, din judeţul Braşov, iar Apă Canal a devenit al doilea operator din România cu servicii inter-judeţene.

Compania Telekom este prezentă în România din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom și Cosmote România, cu obiectivul de a fi primul brand care oferă servicii complete de telecomunicații și divertisment pe piața din România.

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Întreprinzători din România. Banca se clasează pe poziția a treia în topul băncilor din România, în funcție de active. Misiunea BT este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse și servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.