Zona Industrială Ocna Sibiului – Părți implicate

Telekom

Telekom este un partener de încredere al ZIOS care ne sprijină cu telecomunicații și conexiuni la internet pentru clienții noștri.

E.ON România

E.ON România, membru al grupului E.ON, este furnizorul de gaze naturale și energie electrică pentru ZIOS.

Apă-Canal

Apă-Canal Sibiu este furnizorul de servicii de alimentare cu apă potabilă și canalizare menajeră cu sediul în Sibiu, furnizând de asemenea ZIOS servicii de alimentare cu apă potabilă și canalizare menajeră.

Banca Transilvania

De la dezvoltarea Zonei Industriale Ocna Sibiului, BT a fost întotdeauna partenerul financiar care se ocupa de serviciile financiare și a devenit un partener de încredere.

 

Transgaz

Transgaz furnizează ZIOS gaz de transport pentru consumul potențialilor mari consumatori de gaz în Zona Industrială Ocna Sibiului.

Geiger

De la începutul anilor 90, Geiger funcționează ca una dintre primele companii de construcții din România. Pentru ZIOS, Geiger a asistat la construcția drumului și a sprijinit clienții ZIOS la construcția facilităților lor.

Energotehnica

Energotehnica asigură o sursă de alimentare cu energie electrică fiabilă și rentabilă pentru companiile din ZIOS. Relațiile de afaceri pe termen lung au dus la o colaborare de încredere între ZIOS și Energotehnica.

Close Menu